SPREKEN

Spreken

Je kan mij boeken als spreker voor events of intern voor medewerkers binnen de organisatie over de onderwerpen recruitment, bewustwording omtrent arbeidsmarktdiscriminatie, personal- en employer branding en mindset. Mijn manier van spreken is persoonlijk, direct en ik geef altijd een boodschap mee met hetgeen ik vertel. Vaak met een vleugje humor!

Ik heb het afgelopen jaar veel content gedeeld. Dit heeft mij mooie samenwerkingen opgeleverd met onder andere het UWV, Werf&, Recruitment Tech (keynote speaker) en Het Parool.

Onlangs heb ik een e-book geschreven over het bestrijden van arbeidsmarktdiscriminatie met kunstmatige intelligentie. Deze is gratis te downloaden via de pagina ‘recruitment’. Daarnaast ben ik bezig met het schrijven van een fysiek boek genaamd #geenfilters. Dit gaat over hoe belangrijk het is te allen tijde jezelf te zijn in authentieke vorm. Met name in de wereld van social media waar de plaatjes mooier zijn dan de werkelijkheid. We hebben allemaal een uniek verhaal en ik deel in het boek hoe authenticiteit mij heeft gebracht waar ik nu sta.

Met veel liefde en passie deel ik mijn persoonlijke verhalen middels blogs, artikelen, video’s en podcasts in de hoop mensen hiermee te motiveren en inspireren. Binnenkort zal ik de stap richting het ondernemerschap zetten en ook deze reis zal ik gaan delen.

Neem contact met mij op voor een eventuele samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.