SPREKEN

Spreken

Je kan mij boeken als spreker of voor het geven van workshops. Dit kan ten behoeve van events of intern voor medewerkers binnen de organisatie. Ik behandel de onderwerpen recruitment, bewustwording omtrent arbeidsmarktdiscriminatie, loopbaanadvies en het ondernemerschap. Mijn manier van spreken is persoonlijk, direct en ik geef altijd een boodschap mee met hetgeen ik vertel.

Bron: LinkedIn Dounia Maakor

VIVA400 Award 2020 en samenwerkingen

Ik heb de afgelopen 2 jaar veel kennis en content gedeeld. Dit heeft mij mooie samenwerkingen opgeleverd met onder andere het UWV, Werf&, Recruitment Tech (keynote speaker) en Het Parool. Daarnaast heb ik een e-book geschreven over het bestrijden van arbeidsmarktdiscriminatie met kunstmatige intelligentie. Mijn inzet omtrent dit onderwerp is niet onopgemerkt gebleven. In 2020 heb ik de VIVA400 award gewonnen, omdat ik mijn steentje bijdraag bij creëren van bewustwording. Het e-book is gratis te downloaden via de pagina ‘recruitment’ of te beluisteren als podcast. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een opvolging van het eerste e-book.

Bron: VIVA magazine januari 2020 editie

Met veel liefde en passie deel ik mijn persoonlijke verhalen middels blogs, artikelen, video’s en podcasts in de hoop mensen hiermee te motiveren en inspireren.

Neem contact met mij op per mail via dounia@neshh.nl voor een eventuele samenwerking!

Geef een reactie