MINDSET

Eerste blog – Geen filters!

Op mijn 29ste en met 2 kids onder de 5 jaar rechten gaan studeren, een boek willen schrijven, podcasts maken, bloggen. Zou ik dit wel moeten doen? Ben ik niet too old for this shit? Mijn hersenen draaiden overuren toen ik begon met de website. Het slaat eigenlijk nergens op. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik nu eindelijk heb gevonden waar mijn passie ligt: anderen proberen te motiveren en inspireren op een authentieke (jeukwoord) manier. Ik zie zoveel perfecte plaatjes en verhalen voorbij komen en ik weet hoe onzeker sommige mensen hiervan kunnen worden. Mensen die al onzeker genoeg zijn en hunkeren naar herkenning. Het gevoel krijgen dat ze niet de enige zijn in een bepaalde situatie. Ik deel niet alleen mijn mooie en blije momenten, maar ook de kwetsbare momenten. We are made to be real, not to be perfect. Cliché, maar dit blijft toch echt een mooie quote. Vandaar de naam ‘geenfilters’. Ongefilterd jezelf zijn in wat je zegt en uitdraagt, zonder waarde te hechten aan de mening of oordeel van een ander.

Ik krijg zoveel hartverwarmende berichtjes via LinkedIn en Instagram. “Je inspireert.” Hoe bijzonder is dat? Dat hetgeen wat ik het liefste doe en waar mijn passie ligt ook echt overkomt bij mensen.

Daarnaast is schrijven mijn uitlaatklep. Spreken vind ik erg leuk om te doen, maar als je het mij vraagt kruip ik liever achter een laptop om digitaal mijn hart te luchten. Als ik schrijf, dan gebruik ik ‘praattaal’. Ik voel er niet zoveel voor om heel poëtisch te doen. Op zijn tijd en als het in me opkomt, zal je wat poëtische hersenspinsels van me voorbij zien komen. Het is wel even lastig nu ik bezig ben met het schrijven van een boek, waar je goed moet letten op de tone of voice. Het is geen blogje wat je zomaar schrijft. En daarom geniet ik van het proces. Zo een andere manier van schrijven en geheel nieuw voor mij.

Enfin, even in het kort. And now; let’s get to it! Veel leesplezier en voel je vrij om te reageren of me een berichtje te sturen. Me likes that.

Daaag!

Oh, nee wacht. Ik heb een podcast gemaakt die hierop aansluit:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie